Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Kristillisdemokraattiseen puolueeseen!

Suomen Kristillisdemokraatit kokoaa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kansalaisia, jotka haluavat edistää kristillisdemokraattisia arvoja päätöksenteossa. Rakennamme Suomesta inhimillistä, oikeudenmukaista, perheystävällistä ja yritteliästä lähimmäisyhteiskuntaa, jossa jokaisen ihmisen arvo tunnustetaan ja kaikilla on turvallista elää. Puolustamme heikompiosaisten kansalaisten asemaa. Kannustamme yritteliäisyyteen ja itsensä kehittämiseen sekä vastuunottoon perheestä, lähimmäisistä ja luonnosta. Puolustamme jokaisen oikeutta ilmaista vapaasti mielipiteensä ja vakaumuksensa.

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. on osa laajaa ja monimuotoista kristillisdemokraattista liikettä. Toimimme Euroopan Kansanpuolueessa (EPP). Tällaisessa kristillisdemokraattien ja keskustaoikeiston kansainvälisessä yhteistyössä edistämme kristillisdemokraattista osuutta ja vaikutusvaltaa. Teemme yhteistyötä erityisesti Pohjoismaiden kristillisdemokraattisten sisarpuolueiden kanssa.

Liity KD:n jäseneksi, jos haluat aktiivisesti edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikäihmisten terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia omalla paikkakunnallasi ja suomalaisessa yhteiskunnassa. Me haluamme turvata lähipalvelut ja terveyspalvelut jokaiselle. Lähde mukaan tähän työhön KD:n jäsenenä!