Kokoonnumme aloittamaan syyskautta Jyväskylän tulevan vuoden budjetin kysymyksiä (= palvelutarpeita ja rahoitusta) pohtimalla ja tutustumalla siihen, miltä elämä Jyväskylässä näyttää maaseutuvinkkelistä

Maanantaina 16.9. klo 18 Moksin vanhalle koululle (Nakkerintie 14) Korpilahdelle. Tilaisuuden aluksi maatalousyrittäjä ja karjatilan isäntä kertoo viljelijän arjesta Jyväskylässä. Kyläyhdistyksen aktiivi Sirpa Könkkölä keittelee meille kahvit ja osallistuu keskusteluun.

Kimppakyydit lähtevät klo 17.15 kaupungintalon pihasta tai sopimuksen mukaan matkan varrelta. Jos olet kyytiä vailla tai voit sellaisen tarjota, ilmoittele itsestäsi 13.9. mennessä sihteerillemme  maanantaina 16.9. luomala.marko@gmail.com. Samoin ilmoitathan, jos sinulla on erikoisruokavalio. 

Ajo-ohje: Korpilahden keskustan kohdalta 9-tieltä käännytään oikealle Petäjäveden suuntaan ja ajetaan Moksin viittojen mukaan. Kun tulet kylän keskustaan, käänny vasemmalle Nakkerintielle. Hu om. navigaattori ei välttämättä ohjaa oikeaan. Jos eksyt, soita 044-2730767.