Jyväskylän Kristillisdemokraatit piti vuosikokouksensa ja juhli 21.11. 50-vuotisjuhliaan Cafe & Restaurant Vesilinnassa isolla joukolla. Vuonna 1971 perustettiin Suomen Kristillisen liiton Jyväskylän, Vaajakosken ja Tikkakosken osastot.
Jyväskylän Kristillisdemokraattien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mervi Turunen ja johtokunnan jäseniksi Marko Luomala, Pekka Tuominen (vpj), Silja Alankola, Minna Mustonen, Roosa-Maria Paakkunainen, Rami Sipilä ja Kauno Riihonen.
Juhlissa muistettiin myös ansioituneita jäseniä.
Hopeisen kunniamerkin saivat valtuutettuina aiemmassa Jyväskylän maalaiskunnan valtuustossa useita kausia istuneet Markku Heinonen ja Kirsti Liukko sekä Keski-Suomen KD:n taloudenhoitajana 18 vuotta toiminut Ari Liukko. Kultaisen ansiomerkin sai valtuutettuna tai varavaltuutettuna yli 20 vuotta toiminut ja edelleen toimiva Raija Sipinen. Hopeisen ansiomerkin sai myös viidennellä valtuustokaudellaan oleva osaston puheenjohtaja Marika Visakorpi.  Lisäksi muistettiin Vaajakosken osaston perustaja Antti Liukkoa ja pitkään varavaltuutettuina tai valtuutettuinakin toimineita Kari Lahtea ja Rami Sipilää sekä paikallisosaston sihteerinä lähes 10 vuotta toiminutta Marko Luomalaa.
tiedotusterveisin,
Marika Visakorpi