Jyväskylän KD:n edustajat Sirpa Arposuo ja Marika Visakorpi kävivät lahjoittamassa ystävänpäivänä 14.2.2018 Kyllön osasto 5:lle, jossa tehdään myös saattohoitoa, mikroaaltouunin omaisten tarpeisiin.

Lahjoitusidea syntyi edellisellä viikolla kun KD-väkeä kävi tutustumassa saattohoidon järjestämisen tilanteeseen ja keskustelemassa asiasta Kyllön johdon ja osaston edustajien kanssa.

Voit edelleen osallistua hyvän tekemiseen lahjoittamalla villasukkia taikka käytetyn, siistin cd-soittimen taikka rauhallista musiikkia ja toimitamme ne osastolle. Lahjoituksia ottaa vastaan mariakiviaho@suomi24.fi

Hyvän saattohoidon edistäminen on Kristillisdemokraateille sydämen asia. Otamme asiaan vahvasti kantaa lausunnossa uuden maakunnan järjestämissuunnitelmasta, jotta uuden sairaalan myötä Jyväskylään saataisiin oma, pelkästään saattohoitoon keskittyvä osasto, kuten myös Kyllössä toivotaan. Pyrimme myös etsimään keinoja henkilöstöresurssin parantamiseksi nykyisellä yhteisosastolla jo ennen uuden sairaalan valmistumista. Se olisi hyvin tarpeellista, jotta asialle omistautuneella henkilökunnalla olisi enemmän aikaa elämänsä loppumetreillä olevien potilaiden ja heidän omaistensa kanssa tapahtuvaan työhön. Ilonaihe on, että osastolla käy myös vapaaehtoisia potilaita tapaamassa.

Toivotamme voimia niin potilaille, heidän läheisilleen kuin henkilökunnalle näihin ainutkertaisiin elämäntilanteisiin!

(Kuvassa Jyväskylän KD:n johtokunnan jäsen Sirpa Arposuo ja sairaanhoitaja Sari Vähämäki.)